Unni ble ansatt i SG arkitektur as (Arkitektkontoret Sæther og Gythfeldt AS) i 2003 som nyutdannet Interiørarkitekt fra SHKS i Oslo.

Unni studerte interiørarkitektur  ved Napier University i Edinburgh i Sottland fra 1997 - 1999, og ved SHKS i Oslo fra 1999 - 2001, samt tok hovedfag i interiørarkitektur fra 2001 - 2003 samme sted. Hun har også mellomfag i kunsthistorie fra universitetet i Tromsø.

Unni har bred erfaring som arkitekt og interiørarkitekt, og har arbeidet med mange typer bygg i alle faser. I den senere tid har hun vært ansvarlig arkitekt for detaljprosjektering en ny idrettshall og et boligprosjekt, vært medarkitekt på en ny legevakt og ambulansestasjon, to større skoleprosjekt med idrettshall, samt vært interiørarkitekt for ombygging av blant annet rådhuset i Nittedal og Hvalstrand bad i Asker.

Unni har i tillegge sitt spesialfelt innen BIM prosjektering. Hun er kontorets BIM ansvarlige, og ansvarlig for tegneprogrammene Revit og Autocad. Hun er også kontorets fagansvarlige for interiørarkitektur.

 

Tlf. 97 60 33 80